Een AVG’tje is een typisch Nederlands begrip dat staat voor: Aardappelen, Vlees of Vis en Groenten.
Het is de klassieke, “ouderwetse” opbouw van een Hollandse avondmaaltijd. Eenvoudig, voedzaam en herkenbaar.
De onderdelen van een AVG’tje zijn vaak: Gekookte of gebakken aardappelen of aardappelpuree met een gehaktbal, stukje kip, karbonade of worst
en vaak met seizoensgroenten zoals: sperziebonen, worteltjes, bloemkool, spruitjes, andijvie, etc.
Eet smakelijk!
Heerlijke beenham met honing mosterd voor in de oven met spinazie en minikrieltjes.
Kies voor de kruidige krieltjes. Honing en de mosterd geven een aparte 'taste'.
Kies voor de kruidige krieltjes. Honing en de mosterd geven een aparte 'taste'.
Een lekker balletje met spruitjes en krieltjes voor een makkelijke dag.
Niet goedkoop zo'n ribeye, maar dan heb je ook wat. Koop er 1 om te delen.
Lekkere combinatie op smaak gebracht met sojasaus en knoflooksaus.
Zo'n grote schnitzel heb je nog nooit gezien. Snij hem doormidden als het teveel is.
Over een klassieker gesproken. Wie is hier niet groot mee geworden. Pure nostalgie.
Heerlijke gegrilde kant-en-klare kipdrumsticks met knapperige krieltjes.
Knapperige kippendijen, heerlijke minikrieltjes en boterzachte haricots verts.
Vers gebakken van de visboer met knapperige peterselie krieltjes en sla.