Gerechten met vis
Eet ideeën zonder poespas...

Gerechten met vis van EetLOL.NL

Lekkerbekje met krieltjes en sla

1/2
2/2

Klik voor groter formaat en > voor meer afbeeldingen.

Receptnummer 5410

Bereiding

Voor de krieltjes en de vis heb je een koekenpan nodig en voor de salademix een mengkom.

  • Snij 3 takjes peterselie fijn.
  • Snij de tomaat en komkommer in blokjes.
  • Bak de mini krieltjes voor plm. 10 minuten. Bestrooi na het bakken met peterselie.
  • Verwarm de lekkerbekjes volgens aanwijzigingen van de visboer. Of eet 'm lauwwarm of koud. Of lees het etiket van IGLO als je daarvoor hebt gekozen.
  • Maak de sla, tomaat en komkommer aan met de yoghurt dressing.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 vers gebakken lekkerbekjes van de visboer
  • of
  • 2 diepvries lekkerbekjes van IGLO
  • 450 gram mini krieltjes naturel, bistro of kruidenboter
  • 150 gram slamelange
  • 1 tomaat
  • 1/4 komkommer
  • Platte peterselie
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Yoghurtdressing
  • Remouladesaus
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Een vers gebakken lekkerbekje van de visboer kan ook koud of lauwwarm worden gegeten.

Serveren

Serveer de lekkerbekjes op een bord met de remouladesaus.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.