Gerechten met vlees
Eet ideeën zonder poespas...

Gerechten met vlees van EetLOL.NL

Beenham met spinazie en krieltjes

Beenham met spinazie en krieltjes

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5515

Bereiding

Voor de beenham heb je een oven nodig. Voor de minikrieltjes een koekenpan en voor de spinazie een steelpan.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de oven voor op 175ºC.
  • Bak de beenham voor plm. 45 minuten. Lees het etiket.

  • Bak de krieltjes voor 10-12 minuten gaar en bruin.
  • Verwarm de spinazie in de steelpan. Laat uitlekken en doe terug in de pan.
  • Roer 3 eetlepels geraspte kaas door de spinazie.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 600 gram beenham met honingmosterdsaus voor in de oven
  • 600 gram minikrieltjes gekruid of naturel
  • 630 gram (uitlekgewicht 480) spinazie van HAK
  • Geraspte kaas
  • Geroosterde pijnboompitten (kant-en-klaar)
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Varieer met andere groente.

Serveren

Serveer de beenham op een groot plat bord met de spinazie en de krieltjes. Strooi over de spinazie nog wat kaas en wat pijnboompitjes.

Doe de honingmosterdsaus op de beenham.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.