Rösti kant-en-klaar...
Aardappel ideeën zonder poespas...

Rösti kant-en-klaar

Rösti kant-en-klaar

Receptnummer 4410

Bereiding

Je hebt een koekenpan nodig voor de rösti.

  • Bak de rösti in een paar lepels olie voor plm. 10-15 minuten. Schep regelmatig om.
  • Optie: Bak ui, spekjes, kip of groente in een aparte koekenpan of wok en meng later door de rösti.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 375 gram kant-en-klare rösti. (je koopt 750 gram)
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

De rösti is lekker bij vele gerechten.

Zelf rösti maken? Kies hier het recept.

Optie: Bak mee bijvoorbeeld: ui, spekjes, kip of groente.

Serveren

Serveer bij je gekozen gerecht.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.