Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Spaghetti met gebraden kip en groente

Penneschotel met kip en fruitcocktail

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4603

Bereiding

Voor de spaghetti heb je een flinke kookpan nodig en voor de groente een koekenpan.

Max 4 personen.

  • Voorbereiding
  • Kook het water met een beetje zout.
  • Snij de gebraden kipfilet in nog kleinere stukjes.

  • Voeg aan het kokende water de spaghetti, bouillonblokje en room toe en laat plm. 7-8 minuten zachtjes koken.
  • Verhit in de koekenpan de bevroren groente in een beetje bakmiddel voor plm. 8 minuten.
  • Giet de spaghetti af en roer de kipfilet, pastasaus en groente er doorheen. Eventueel nog wat peper.
  • Optie: Serveer met de geraspte kaas.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

Totaal: 950 gram (475 gram per persoon)

  • ————————————————
  • 150 gram spaghetti (voorkeur volkoren)
  • 200 gram pastasaus basilico
  • 450 gram gegrilde groente diepvries
  • 1 tablet kippenbouillon
  • 63 milliliter verse slagroom of kookroom
  • 150 gram gebraden kipfiletreepjes
  • ————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Kokend water
  • Zout en peper
  • Optie: Geraspte kaas
  • Optie:
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Optie: Vervang de gebraden kipfiletreepjes door gerookte kipfilet.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.