Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Pasta met gehakt

Pasta met gehakt

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4608

Bereiding

Je hebt een wokpan of hapjespan nodig en voor de pasta een flinke kookpan.

Max 6 personen.

  • Kook de pasta 'al dente' in ruim water voor 7 minuten.
  • Bak de spekjes in een droge wokpan of hapjespan voor 2 minuten.
  • Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Als het gehakt rul en gaar is voeg dan de groente toe en bak het geheel nog voor 5 minuten.
  • Voeg de macaroni mix en pastasaus toe.
  • Vul het lege potje van de pastasaus voor de helft met water en giet het in de pan.
  • Goed roeren en voeg 3 eetlepels geraspte kaas toe.
  • Giet de pasta af en deponeer deze bij het pastamengsel.
  • Nu nog roeren en goed doorwarmen.
  • Voeg de tomaatjes de laatste 2 minuten toe en warm mee.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

Totaal: 1170 gram (585 gram per persoon)

  • ————————————————
  • 200 gram Grand 'Italia Fusilli volkoren pasta, maar elke ander pasta is ook goed
  • 225 gram kant-en-klare macaroni en/of spaghetti groente
  • 200 gram gehakt van het rund, varken, kip, halfom of mager
  • 200 gram gerookte spekreepjes
  • 100 gram geraspte kaas, pittig of mild
  • 85 gram KNOR macaroni maaltijdmix (pakje)
  • 150 gram HEINZ hot pasta saus (potje)
  • 6 Cherrytomaatjes of andere kleine tomaatjes
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de pasta op een diep bord en strooi er ruimhartig de overgebleven geraspte kaas over.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.