Voor studenten
Eet ideeën zonder poespas...

Kip jamba-la-ja

Kip jamba-la-ja

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4613

Bereiding

Je hebt een flinke wokpan of hapjespan nodig.

Max 4 personen.

  • Voorbereiding
  • Snij de chorizo of salami in keine blokjes.
  • Plet, pel en snij de knoflook fijn.
  • Snij de paprika's in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten.

  • Bestrooi de kip met zout en peper.
  • Bak de kipdijfiletreepjes in een beetje olijfolie bruin en gaar en neem uit de pan.
  • Bak in de overgebleven olie, de gesnipperde ui, knoflook en paprika voor plm. 5 minuten.
  • Voeg een snufje Chilipoeder toe.
  • Voeg de ham, chorizo of salami en kipdijfiletreepjes er aan toe en vermeng.
  • Voeg de rijst toe en verwarm alles nog eens goed door.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen

voor 2 personen

    Klik hier en plak de boodschappen
    in je favoriete App of To-Do list

    Reageer op dit recept

    Serveren

    Serveer op een diep bord en doe er wat zoete Chilisaus op.

    Bewaartip

    Dit gerecht niet bewaren.