Risotto met spinazie en veggiesticks
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 6710
Bereiding
Voor de risotto heb je een hapjespan nodig, voor de veggiesticks een koekenpan en voor de bouillon een steelpan.
Voorbereiding
Laat de spinazie uitlekken.
Smelt en verwarm in de steelpan de bouillonblokjes in water.
Fruit de ui in de olijfolie glazig.
Voeg de risottorijst toe en roer deze totdat ze glanzen.
Schenk de helft van de bouillon er in scheuten bij en kook zachtjes voor 5 minuten. Blijf roeren.
Voeg de uitgelekte spinazie toe en breng aan de kook. Blijf roeren.
Bak de veggiesticks voor 8 minuten in een koekenpan.
Schenk de andere helft van de bouillon er in scheuten bij en kook zachtjes voor 15 minuten. Blijf roeren.
Als de rijst en spinazie een dikke massa is, is het klaar.
Haal de pan van het vuur en roer er wat peper en de helft van de kaas door.
Eet smakelijk.
Toon recept in de kookstand
Boodschappen voor 2 personen
—————————————————————
250 gram risottorijst
150 gram gesnipperde uien
160 gram vegan geraspte kaas
—————————————————————
Dit heb ik in huis
500 mililiter (1/2 liter) water
3 tabletten groentebouillon
Olijfolie
Peper
Klik hier en plak de boodschappen in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Vervang de veggiesticks voor een vegan gehakbal .
Serveren
Serveer de risotto en de veggiesticks op een plat bord en strooi de rest van de kaas er overheen.