Groentepilaf met vegan kipstukjes en rijst
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 6711
Bereiding
Alles wordt bereid in een wokpan.
- Voorbereiding
- Snij de abrikozen in kleine stukjes.
- Bak de kipstukjes in de olijfolie voor 2 minuten.
- Bak de ui, kerriepoeder en gemberpoeder mee.
- Voeg de groente toe en bak nog 5 minuten.
- Voeg de rijst toe als alles gaar is en warm goed door.
- Voeg 4 eetlepels HP saus of de sojasaus toe.
- Voeg de abrikozen toe en warm door.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 300 gram vegan kipstukjes
- 400 gram roerbakgroente naar keuze, voorkeur Italiaans
- 150 gram gesnipperde uien
- 8 gedroogde abrikozen in kleine stukjes
- —————————————————————
- Dit heb ik in huis
- 3 eetlepels olijfolie.
- 2 theelepels kerriepoeder.
- 1 theelepel gemberpoeder.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Als je de HP saus niet kunt vinden, vervang deze dan door de sojasaus.
Van dit gerecht is er ook een een echte kipversie.
Serveren
Serveer de pilaf op een plat bord.