Broodje vegan hamburger
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 6704
Bereiding
Voor de broodjes en de hamburgers heb je een flinke koekenpan nodig. Beter zou zijn een grillpan of een tafelgrill.
- Voorbereiding
- Snij de tomaat in 4 dunne plakken.
- Snij de augurkjes in dunne plakjes.
- Meng de mayonaise en de ketchup en draai er 3 slingers peper in.
- Verwarm de opengesneden broodjes in een droge koekenpan. In een grillpan krijg je mooie streepjes.
- Bak de hamburgers in een likje bakmiddel, zoals aangegeven op het etiket. (plm. 10 minuten)
- Smeer op de onderzijde van de broodjes wat gemengde saus.
- Strooi er wat ijsbergsla en plakjes augurk op,
- Leg hierop de hamburger.
- Leg hierop het plakje tomaat.
- Smeer hierop nog wat gemengde saus.
- Strooi hierop nog wat ijsbergsla.
- Dek af met de bovenkant van het broodje.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 4 hamburgerbroodjes
- 4 vegan hamburgers
- 8 plukjes ijsbergsla kant-en-klaar gewassen en gesneden
- 1 tomaat
- 4-8 augurkjes in zoetzuur. - KESBEKE
- —————————————————————
- Dit heb ik in huis
- 8 eetlepels vegan mayonaise
- 2 eetlepels vegan tomatenketchup
- Peper uit de molen
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Vul aan met bijvoorbeeld appelmoes kijk hier.
Serveren
Serveer de broodjes hamburger op een plat bord.
Het restant ijsbergsla verwerk je morgen in een salade.