Naanbrood triangles met tzatziki
1/2
2/2
>
Klik voor een grotere foto en > voor meer photo's.
Receptnummer: 6826
Bereiding
Voor de tzatziki is een mengkom nodig en een rasp en zeef. Voor het naanbrood een koekenpan.
- Wrijf een beetje olie in een koekenpan en verwarm.
- Verwarm een naanbrood voor 1 minuut om en om.
- Snij het brood in driehoekjes.
- Halveer de komkommer en verwijder de zaadlijsten.
- Rasp de komkommer en laat uitlekken in een zeef of vergiet. Bestrooi met wat zout. Druk er zoveel mogelijk vocht uit met een lepel.
- Rasp de knofllook fijn en snij een paar takjes peterselie en/of dille fijn
- Meng alles, met de azijn en de olie, in een mengkom en serveer direct. Zout en peper?
- Eet smakelijk.
Naan bread triangles with tzatziki
1/2
2/2
>
Click for a larger photo and > for more photos.
Recipe number: 6826
Preparation
For the tzatziki you will need a mixing bowl, a grater and a sieve. For the naan bread you will need a frying pan.
- Rub a little oil in a frying pan and heat.
- Heat a naan bread for 1 minute on both sides.
- Cut the bread into triangles.
- Halve the cucumber and remove the seeds.
- Grate the cucumber and let it drain in a sieve or colander. Sprinkle with some salt. Squeeze out as much moisture as possible with a spoon.
- Finely grate the garlic and finely chop a few sprigs of parsley and/or dill
- Mix everything, with the vinegar and oil, in a mixing bowl and serve immediately. Salt and pepper?
- Enjoy your meal.