Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor het maken van de soep heb je een ruime pan nodig. Voor het pureren een staafmixer.
Optie:De soep te dun? Roer er 6 eetlepels allesbinder door en laat nog een paar minuten zachtjes koken.
Doe er een paar lekkere afbakbroodjes bij.
De soep kan zowel warm als koud worden gegeten.
Serveer de soep in een diep bord of soepkom en garneer nog met de gesneden bosuitjes en een paar eetlepels Crème Fraîche.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.