Salades
Eet ideeën zonder poespas...

Salades van EetLOL.NL

Rundvleessalade

Rundvleessalade

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6527

Bereiding

De rundvleessalade maak je aan in een mengkom.

  • Voorbereiding
  • Kook de eieren voor 6 minuten en snij in partjes.
  • Kook de aardappelblokjes voor plm. 5-7 minuten met wat zout.
  • Laat de doperwten worteltjes uitlekken.
  • Snij de worteltjes, 4 augurkjes en 1 ei in kleine blokjes van ongeveer 10 mm.
  • Snij de corned beef in reepjes of in stukjes.

  • Giet de aardappelen af en stamp grof.
  • Meng de doperwten, worteltjes, augurkjes, corned beef en ei door de aardappelen met de mayonaise, creme fraiche en mosterd.
  • Zout en peper?
  • Zet een uurtje in de koeling.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 300 gram voorgegaarde aardappel blokjes
  • Doperwten worteltjes (glazen potje van 180 gram)
  • 100 gram corned beef (broodbeleg)
  • 4 kleine zoetzure augurkjes
  • 3 eieren
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 4 eeetlepels mayonaise
  • 2 eeetlepels creme fraiche
  • 1 theelepel mosterd
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de rundvleessalade op een schaal voor een gezelschap of op een bord voor een persoon. Garneer met de partjes ei.

Als de salade niet smeuïg genoeg is, meng er dan nog wat creme fraiche door.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.