Pastagerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Pastagerechten van EetLOL.NL

Spaghetti della Nonna

Spaghetti della Nonna

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5812

Bereiding

Voor de spaghetti heb je een kookpan nodig en voor het gehakt en de groente een hapjespan met deksel. Een kaasrasp is handig.

  • Voorbereiding
  • Bak het gehakt rul en gaar in een beetje olie. Voeg wat zout en peper toe.
  • Voeg de groente toe en bak mee voor plm. 5 minuten.
  • Voeg de passata toe en laat met deksel op de pan minstens 15 minuten pruttelen.
  • Kook de spaghetti al dente zoals op het etiket vermeld: ongeveer 7 minuten.
  • Giet de spaghetti af en deponeer op een bord.
  • Schep de groentesaus op de spaghetti.
  • Serveer met de geraspte kaas, parmigiano reggiano en basilicum.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2-3 personen

  • —————————————————————
  • 300 gram spaghetti naar keuze
  • 500 gram gehakt naar keuze
  • 400 gram roerbakgroente Italiaans
  • 700 gram passata (gezeefde tomaten) naar keuze
  • 100 gram geraspte kaas
  • Parmezaanse kaas: Parmigiano reggiano 30+
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • Gedroogde basilicum
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de spaghetti op een bord en strooi er ruimhartig de geraspte kaas over. Rasp nog wat Parmigiano reggiano over het geheel en strooi er wat basilicum bij.