Pastagerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Pastagerechten van EetLOL.NL

Vlinderpasta (Farfalle) met gehakt en spinazie à la Crème

Pasta van het huis

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5814

Bereiding

Je gebruijkt een kookpan en hapjespan.

  • Snij de knoflook heel fijn.
  • Fruit in de hapjespan de ui en knoflook in een beetje olie.
  • Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Voeg de spinazie toe en verwarm.
  • Roer de helft van de kaas door het mengsel.
  • Zout, peper en nootmuskaat?
  • Kook de vlinderpasta voor 11 minuten 'al dente'.
  • Giet de pasta af.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 250 gram vlinderpasta (Farfalle)
  • 500 gram spinazie à la crème
  • 500 gram gehakt naar keuze
  • 150 gram gesnipperde ui
  • 100 gram geraspte kaas naar keuze
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 2 teentjes knoflook
  • Zout en peper
  • Nootmuskaat
  • Olijfolie
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Gebruik een andere pasta als je dat lekkerder of leuker vindt.

Je kunt, in de hapjespan, de pasta ook door het spinaziemengsel roeren.

Serveren

Serveer de pasta en de spinazie op een bord en bestrooi met de rest van de geraspte kaas als je dat wil.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.