Gerechten met vlees
Eet ideeën zonder poespas...

Gerechten met vlees van EetLOL.NL

Spareribs met snijbonen en aardappelen

Spareribs snijbonen

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5512

Bereiding

Voor de spareribs heb je een oven nodig. Voor de snijbonen en aardappelen een kookpan en voor de spekreepjes een koekenpan.

  • Verwarm de oven voor, indien nodig, voor de spareribs zoals aangegeven op de verpakking.
  • Maak de spareribs klaar voor gebruik. Lees de tekst op de verpakking.

  • Bak de spekreepjes in een droge koekenpan knapperig.
  • Kook de aardappelen en snijbonen gaar en giet af.
  • Voeg de kookroom toe.
  • Meng de aardappelen en snijbonen grof door elkaar.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 300-700 gram spareribs per persoon of meer
  • Kant-en-klare spareribs. Tegenwoordig in iedere supermarkt of slagerij verkrijgbaar. Grote en kleine porties. Spicy, Indisch, Mild of Zoet. Bedenk het maar.
  • Kies de spareribs die je voorkeur heeft
  • 400-450 gram voorgegaarde aardappelen
  • 400 gram snijbonen gesneden en gewassen
  • 150 gram spekreepjes
  • Kookroom.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Kijk op de 'Alléén maar vlees' pagina als je ander vlees wilt.

Geen jus? Kijk in je vriezer of maak 'm zelf.

Serveren

Serveer op een plat bord en voeg jus en spekreepjes toe.