Gerechten met vlees
Eet ideeën zonder poespas...

Gerechten met vlees van EetLOL.NL

Schnitzel met geroosterde spruitjes en aardappelpuree

Schnitzel met geroosterde spruitjes en aardappelpuree

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5520

Bereiding

Voor de spruitjes heb je nodig een oven, bakplaat en bakpapier. Voor de schnitzels een koekenpan.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de oven voor op 220º C

  • Snij de geschoonde spruitjes doormidden en verspreid op de bakplaat met bakpapier.
  • Bestrooi met zout, peper en olijfolie en rooster voor 20-25 minuten. (Controleer op gaarheid. Van buiten knapperig en van binnen zacht. Zo niet rooster dan nog voor 5 minuten.)
  • Bak de schnitzels gaar, bruin en knapperig. Lees het etiket.
  • Maak de aardappelpuree en champignonsaus of gebruik kant-en-klare aardappelpuree en champignonsaus.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 350 gram geschoonde spruitjes
  • 2 gepaneerde varkensschnitzels
  • Aardappelpuree (zelf maken of kant-en-klaar)
  • Champignonsaus (zelf maken of kant-en-klaar)
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Bakpapier
  • Olijfolie
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer op een groot plat bord en strooi, indien gewenst, nog wat peterselie op de puree.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.