Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de gehakthachee heb je een hapjespan nodig en voor de snijbonen een kookpan.
Als je kiest voor kant-en-klare puree heb je een magnetron nodig. Als je kiest voor zelf gemaakte puree dan heb je nog een kookpan nodig.
Wat kun je doen met een restje gehakthachee?
Vervang de witte uien door rode uien. Een rode ui is wat milder van smaak.
Serveer de hachee, puree en snijbonen op een plat bord en strooi wat nootmuskaat over de snijbonen.
Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.