Behoefte aan een maattabel voor je ingrediënten?
Open de maattabel hier...
Vragen over handigheidjes, koken, bewaren en invriezen.
Bekijk het hier...
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Voor de aardappelen en andijvie heb je 2 pannen nodig en voor de spekreepjes een koekenpan. De gehaktballen warm je op zoals op de verpakking staat.
De jus maak je zelf of gebruikt de jus die misschien bij de gehaktbal zit. Of gebruik een restje jus of maak het zelf.
De gehaktballen kun je natuurlijk ook zelf maken. De keuze is aan jou.
Lees hier het recept voor zelf gemaakte gehaktballen.
Lees hier het recept voor kant-en-klare gehaktballen.
Serveer de andijvie en aardappelen op een plat bord en strooi hierop de gebakken spekreepjes. Snijd de gehaktbal in vieren en leg er een sliertje mosterd op. Giet de jus over de aardappelen.
Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.