Gerechten met vis
Eet ideeën zonder poespas...

Gerechten met vis van EetLOL.NL

Vissalon Tuna Melt

Vissalon Tuna Melt

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 5406

Bereiding

Voor de friet heb je een airfryer nodig. Voor de vissalon een oven.

  • Voorbereiding.
  • Verwarm de airfryer voor op 200 graden.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snij de tomaat in acht stukjes.
  • Laat de tonijn uitlekken.

  • Bak de friet in de airfryer voor 12 minuten.
  • Deponeer de friet in een aluminium bakje of in een ovenvast schaaltje.
  • Schep er remouladesaus op en verdeel de tonijn. Doseer naar smaak. Bestrooi het geheel met de kaas.
  • Zet het geheel in de oven voor 3 minuten, totdat de kaas is gesmolten.
  • Leg hierop de sla en de partjes tomaat en schep er de knoflooksaus op. Doseer naar smaak.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 375 gram friet: SuperCrunch Airfryer Dunne Friet van AVIKO
  • 320 gram (2 blikjes) tonijn in zonnebloemolie van SKIPJACK
  • 100 gram ijsbergsla kant-en-klaar gewassen en gesneden
  • 1 flinke tomaat
  • 100 gram geraspte mozzarellakaas
  • Remouladesaus kant-en-klaar van Kühne of...
  • 2 cupjes remouladesaus kant-en-klaar van Remia
  • Knoflooksaus kant-en-klaar
  • Voor de leuk: Aluminium kapsalon bakjes (20x14x5cm). Een ovenvast schaaltje kan natuurlijk ook
  • Koop de aluminium bakjes bij Bol
  • Per portie 4-5 eetlepels kaas
  • Per portie 2-3 eetlepels remouladesaus en knoflooksaus
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

De vissalon kan ook met vlees (kapsalon) of kip (kipsalon).

Koop de remouladesaus kant-en-klaar of maak hem zelf.

Koop de knoflooksaus kant-en-klaar of maak hem zelf.

De friet kun je natuurlijk ook op je eigen manier bereiden.

Serveren

Serveer de vissalon in een origineel aluminium bakje of schaaltje. Wel zo leuk!

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.