Kippendijen stoof met groente
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 5315
Bereiding
Je hebt een braadpan of hapjespan met deksel nodig.
Boodschappen voor 2 personen
- βββββββββββββββββββββ
- 700-800 gram kippendijen zonder vel (ook wel kipdijfilet genoemd).
- 150 gram gesnipperde uien.
- 170 gram champigonschijfjes uit een potje.
- 340 mililiter kippenbouillon kant-en-klaar in pot.
- 125 mililiter rode wijn.
- 3 plakken ontbijtkoek.
- Optie: Kruidenbuiltje van HONIG.
- 250 gram zilvervliesrijst panklaar van Lassie.
- 400 gram broccoliroosjes
- βββββββββββββββββββββ
- Dit heb ik in huis
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker.
- 2 eetlepels bloem.
- 2 eetlepels mosterd.
- Optie: 3 laurierblaadjes.
- Optie: 4 kruidnagels.
- Flinke scheut ketjap manis.
- Olijfolie.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Varieer
Varieer met de rijst en groente. Ook lekker met aardappelpuree of groente naar keuze.
Serveren
Serveer het geheel op een plat bord.