Bijgerechten
Eet ideeën zonder poespas...

Bijgerechten van EetLOL.NL

Rundvleessalade als bijgerecht

Rundvleessalade als bijgerecht

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 6613

Bereiding

De rundvleessalade maak je aan in een mengkom.

  • Voorbereiding
  • Kook de aardappelblokjes voor plm. 5-7 minuten met wat zout.
  • Laat de doperwten worteltjes uitlekken.
  • Snij de worteltjes en 4 augurkjes in kleine blokjes van ongeveer 10 mm.
  • Snij de corned beef in reepjes of in stukjes.

  • Giet de aardappelen af en stamp grof.
  • Meng de doperwten, worteltjes, augurkjes, zilveruitjes en corned beef door de aardappelen met de mayonaise, creme fraiche en mosterd.
  • Zout en peper?
  • Zet een uurtje in de koeling.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2-4 personen

  • —————————————————————
  • 300 gram voorgegaarde aardappel blokjes
  • Doperwten worteltjes (glazen potje van 180 gram)
  • 100 gram corned beef (broodbeleg)
  • 4 kleine zoetzure augurkjes
  • 6 eetlepels zilveruitjes
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 4 eeetlepels mayonaise
  • 2 eeetlepels creme fraiche
  • 1 theelepel mosterd
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Serveren

Serveer de rundvleessalade op een bord bij je hoofdgerecht.

Als de salade niet smeuïg genoeg is, meng er dan nog wat creme fraiche door.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 1 dag, goed afgesloten, bewaren in de koelkast.