Slavink...

Slavink

Slavink

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4321

Bereiding

Voor het bakken van de slavinken gebruik je een koekenpan.

  • Haal de slavinken een half uur voor de bereiding uit de koelkast.
  • Doe een paar scheutjes bakmiddel in de koekenpan.
  • Bak de slavinken op hoog vuur voor 2 minuten rondom.
  • Zet het vuur lager en laat nog plm. 12 minuten doorwarmen.
  • Af en toe omdraaien.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4 slavinken
  • Bakmiddel
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Keer de slavinken, tijdens het bakken, regelmatig om en beweeg ze over de bodem van de koekenpan.

Serveren

Serveer de slavinken en het residu van het bakmiddel bij het gerecht dat je hebt gekozen of maak er een lekkere jus van.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.

Rauw vlees invriezen voor ± 3 maanden kan ook.