Procureurlapje...

Procureurlapje

Procureurlapje

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4320

Bereiding

Voor het bakken van de procureurlapjes gebruik je een koekenpan.

  • Haal de procureurlapjes een half uur voor de bereiding uit de koelkast en kruid beide zijden met zout en peper of de kruidenmix als je daarvoor kiest.
  • Doe een paar scheutjes bakmiddel in de koekenpan.
  • Bak de procureurlapjes voor 5 minuten gaar en bruin.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 of 4 gekruide of naturel procureurlapjes
  • Optie: Kruidenmix van Verstegen
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Keer de procureurlapjes, tijdens het bakken, regelmatig om en beweeg ze over de bodem van de koekenpan.

Serveren

Serveer de procureurlapjes en het residu van het bakmiddel bij het gerecht dat je hebt gekozen of maak er een lekkere jus van.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.

Rauw vlees invriezen voor ± 3 maanden kan ook.