Zalmfilet...

Zalmfilet

Zalmfilet

Receptnummer 4207

Bereiding

Voor het bakken van de zalmfilet gebruik je een koekenpan.

  • Haal de zalm een half uur voor de bereiding uit de koelkast en kruid beide zijden met zout en peper of de zalmkruiden.
  • Doe een paar flinke scheuten zonnebloemolie of olijfolie in de koekenpan.
  • Bak de zalmfilet zoals op de verpakking is aangegeven. De zalm moet bijna zwemmen.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 zalmfilets, met of zonder huid
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Flinke scheut olie (voorkeur zonnebloemolie)
  • Zalmkruiden
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Keer de zalmfilet, tijdens het bakken, regelmatig om en beweeg ze over de bodem van de koekenpan.

De zalm moet net niet zwemmen in de olie.

Serveren

Serveer de zalmfilet bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.