Vissticks kant-en-klaar...

Vissticks kant-en-klaar

Vissticks kant-en-klaar

Receptnummer 4206

Bereiding

Voor het ontdooien en verwarmen van de vissticks gebruik je een oven met bakplaat met bakpapier of koekenpan.

  • In de oven: Ontdooi en verwarm de vissticks op een bakplaat met bakpapier in een voorverwarmde oven op 200ºC voor 15 minuten.
  • In een koekenpan: Ontdooi en verwarm de vissticks in 1 eetlepel bakmiddel voor 8 minuten. Regelmatig keren.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • Kant-en-klare vissticks zijn er in vele hoeveelheden te koop, 8, 10, 25 en extra groot
  • Voorkeur voor Iglo Vissticks
  • Bakpapier
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Het ontdooien en verwarmen in de oven op een bakplaat heeft de voorkeur. De vissticks worden dan knapperiger.

Serveren

Serveer de vissticks bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Lees de houdbaarheidsdatum op de verpakking.