Tonijnsteak...

Tonijnsteak

Tonijnsteak

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4209

Bereiding

Voor de tonijnsteak heb je een koekenpan of grillpan (voor streepjes) nodig. Een kookwekker is handig.

  • Voorbereiding
  • Diepvries: Ontdooi de tonijnsteak 1 dag voor gebruik, op een bord, in de koelkast.
  • Vers: Haal de tonijnsteak een half uur voor het bakken uit de koeling.
  • Dep de tonijn droog.
  • Besmeer de tonijn licht met olijfolie, peper en zout.
  • Laat de koekenpan goed heet worden.
  • Bak de tonijn aan 1 kant voor 1 minuut (bij een dikte van plm. 2cm, 1,5 minuut bij 3cm). Niet bewegen.
  • Bak de andere kant ook voor 1 minuut. (bij een dikte van plm. 2cm, 1,5 minuut bij 3cm). Niet bewegen.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 250 gram (2 stuks van 125 gram) tonijnsteak ingevroren of...
  • 2 x 150 gram tonijnsteak vers
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Kies een gerecht dat past bij je viskeuze.

Serveren

Serveer de tonijnsteak bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.