Pangasiusfilet...

Pangasiusfilet

Zalmfilet

Receptnummer 4205

Bereiding

Voor het bakken van de Pangasiusfilet gebruik je een koekenpan.

  • Haal de Pangasiusfilet een half uur voor de bereiding uit de koelkast en kruid de naturel.
  • Doe een scheutje zonnebloemolie of olijfolie in de koekenpan.
  • Bak de naturel Pangasiusfilet zoals op de verpakking is aangegeven voor 6-9 minuten.
  • Bak de gemarineerde Pangasiusfilet zoals op de verpakking is aangegeven, zonder olie voor 6-9 minuten.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 2 pangasiusfilet naturel, tuinkruiden, knoflook citroen, tomaat tijm of citroen dille
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Flinke scheut olie voor de naturel (voorkeur zonnebloemolie)
  • Viskruiden voor de naturel
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Keer de Pangasiusfilet, tijdens het bakken, regelmatig om en beweeg ze over de bodem van de koekenpan.

Voor de gemarineerd Pangasiusfilet geen olie gebruiken.

Serveren

Serveer de Pangasiusfilet bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.