Kibbeling kant-en-klaar...

Kibbeling kant-en-klaar

Kibbeling kant-en-klaar

Receptnummer 4203

Bereiding

Voor het ontdooien en verwarmen van de kibbeling gebruik je een oven met bakplaat met bakpapier.

Niet ontdooien voor gebruik.

  • In de oven: Ontdooi en verwarm de kibbeling op een bakplaat met bakpapier in een voorverwarmde oven op 200ºC voor 14 minuten.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 245 gram kibbeling (1 pakje)
  • Voorkeur voor Iglo kibbeling
  • Bakpapier.
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Het ontdooien en verwarmen in de oven op een bakplaat heeft de voorkeur. De kibbeling wordt dan knapperiger.

Serveren

Serveer de kibbeling bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Lees de houdbaarheidsdatum op de verpakking.