Gerookte zalmmoot...

Gerookte zalmmoot

Gerookte zalmmoot

Receptnummer 4202

Bereiding

Voor het verwarmen van de gerookte zalmmoot gebruik je een oven of magnetron.

  • Haal de zalm een half uur voor de bereiding uit de koelkast.
  • De gerookte zalm kan koud of warm worden gegeten.
  • Warm maken in de oven: Verwarm de zalmmoot 5 minuten iin een voorverwarmde oven op 200ºC.
  • Warm maken in de magnetron: Verwarm de zalmmoot 1,5 minuut op 600 watt.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • Gerookte zalmmoot (±300 gram - 2 stuks)
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

De gerookte zalmmoot kan zowel koud als warm worden gegeten.

Serveren

Serveer de zalmmoot bij het gerecht dat je hebt gekozen.

Bewaartip

Lees de verwerkingsdatum op de verpakking.