Wortel met spitskool...

Wortel met spitskool

Wortel met spitskool

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4510

Bereiding

Je hebt alléén een mengkom nodig.

  • Maak, indien mogelijk, de salade een paar uur (of dag) voor het gebruik.
  • Meng de kool, wortel, azijn, mayonaise, yoghurt, honing en mosterd en zet in de koelkast. Snufje zout en peper.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 200 gram fijngesneden spitskool
  • 150 gram juliennewortel
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Scheutje witte azijn
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels griekse yoghurt
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • Droge peterselie
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Handig, lekker en gezond als bijgerecht; bijvoorbeeld bij een pasta.

Maak de salade 1 dag eerder voor gebruik, dan is ie op z'n lekkerst.

Serveren

Serveer de salade als bijgerecht op een bordje of schaaltje. Strooi er wat peterselie over.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.