Tomaten met geitenkaas...

Tomaten met geitenkaas

Tomaten met geitenkaas

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4512

Bereiding

Je hebt alléén een mengkom nodig.

  • Maak een dressing van olijfolie, citroensap, honing en peterselie. Zout en peper?
  • Snij de tomaten in halve kwarten.
  • Meng de tomaten door de dressing en laat plm. 10 minuten staan.
  • Strooi voor het serveren er de geitenkaas op.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 4-5 trostomaten
  • Geitenkaas pearls van Bettina of andere geitenkaas
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 3 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels gedroogde peterselie
  • Snufje zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Lekker als bijgerecht of als hoofdgerecht met gebakken aardappeltjes in combinatie met vlees of kip. Kies hier voor vlees of kip.

Als je geen geitenkaas pearls kunt vinden snij dan de geitenkaas in kleine blokjes.

Serveren

Serveer de tomaten op een bord of bij een stukje vlees of kip.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.