Spitskool basisrecept...

Spitskool basisrecept

Spitskool basisrecept

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4515

Bereiding

Je hebt alléén een mengkom nodig.

  • Kneed de kool in een mengkom met wat zout voor 2 minuten.
  • Maak van de azijn, suiker, mosterd, olijfolie en basilicum een dressing. Beetje peper?
  • Meng dit door de kool en laat ongeveer half uur afgedekt intrekken.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 400 gram witte kool of spitskool - kant en klaar gesneden
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Peterselie
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • Klein schepje suiker
  • Likje milde mosterd
  • Gedroogde basilicum
  • Olijfolie
  • Zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Handig, lekker en gezond als bijgerecht; bijvoorbeeld bij een pasta.

Maak de spitskool 1 dag eerder voor gebruik, dan is ie op z'n lekkerst.

Serveren

Serveer als bijgerecht op een bordje of schaaltje. Strooi er wat peterselie over.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.