Sperziebonen met tomaat en nootjes
Meer foto's van dit recept
Klik hier voor meer foto's.
Klik hier voor minder foto's.
Klik op een foto voor groter formaat.
Receptnummer 4502
Bereiding
Je hebt een kookpan nodig.
- Snij de tomaatjes doormidden.
- Kook de sperziebonen voor plm. 8 minuten beetgaar.
- Giet af en voeg 2 volle eetlepels knoflooksaus met een snufje peper en zout toe.
- Optie: Voeg voor de liefhebber de sambal toe.
- Voeg de tomaatjes toe en warm nog even door.
- Serveer bij een gerecht naar keuze en strooi er wat croutens en geplette nootjes over.
- Eet smakelijk.
Boodschappen voor 2 personen
- —————————————————————
- 400 gram sperziebonen, gesneden, geknakt en gewassen
- 8 kleine tomaatjes
- Croutons kant-en-klaar
- Geplette nootjes naar keuze
- Knoflooksaus kant-en-klaar
- Optie: 1 eetlepel sambal Oelek (HOT) of sambal Manis (MILD)
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list
Tip(s)
Lekker met gekookte of gebakken aardappelen of rijst in combinatie met vlees, vis of kip.
Kies voor vlees, vis of kip.
Serveren
Serveer bij je gerecht naar keuze.