Komkommer...

Komkommer

Komkommer

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4516

Bereiding

Je hebt een mengkom nodig.

  • Snij de komkommer in hele dunne plakjes. Dat gaat het beste met een mandoline.
  • Meng de azijn, suiker en een snufje zout en peper
  • Voeg de komkommer toe, meng en laat een paar uur staan in de koelkast.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 1 komkommer
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 4 eetlepels witte wijnazijn
  • 2 eetlepels suiker of honing
  • Snufje zout en peper
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Des te langer de komkommer in de koelkast staat, des te lekkerder.

Lekkere frisse groente, vooral zomers.

Serveren

Serveer bij je gerecht naar keuze of als bijgerecht bij aardappel, friet, vlees, vis of kip.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.