Bleekselderij met appel en rozijn...

Bleekselderij met appel en rozijn

Bleekselderij met appel en rozijn

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4503

Bereiding

De bleekselderijsalade maak je aan in een hoge mengkom.

  • Snij de appel in kleine blokjes en 1/3 van de komkommer in plakjes en in stukjes.
  • Snij de bleekselderij sticks over de lengte in tweeën en overdwars in kleine boogjes.
  • Snij de lenteuitjes over de lengte in tweeën en overdwars in kleine reepjes.
  • Doe alles in een mengkom en meng door elkaar.
  • Meng de olijfolie, azijn en citroensap door de salade.
  • Voeg de rozijnen toe en vermeng met de salade.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 350 gram bleekselderij. Kies de onthaarde, gewassen en gesneden bleekselderij. Meestal noemt men dat bleekselderij sticks.
  • 1 komkommer
  • 1 zurige appel (Elstar of Cranny Smith)
  • 2 bosuitjes
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • 1/2 citroen of scheut citroensap
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • Handje rode of zwarte rozijnen
  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Lekker met alléén een stukje vlees, vis of kip.

Serveren

Serveer de salade op een bord met een stukje vlees, vis of kip.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.