Asperges met ham...

Asperges met ham

Asperges met ham

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4511

Bereiding

Een aspergepan is ideaal natuurlijk, maar een hapjespan met deksel kan net zo goed. Voor de saus heb je een steelpan nodig.

  • Voorbereiding
  • Maak de asperges op gelijke lengte, zodat ze in de pan passen.

  • Kook de asperges in een laagje water met een snufje zout en een scheutje citroensap voor 5 minuten.
  • Haal de pan van het vuur en laat de asperges 10 minuten nagaren met het deksel op de pan.
  • Haal de asperges uit het water en laat uitlekken op een theedoek of keukenpapier.
  • Rol de asperges in een plak ham.
  • Maak de aspergesaus zoals aangegeven op de verpakking en smelt de roomboter er doorheen.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 500 gram witte asperges geschild en gewassen
  • 200 gram ham - grote plakken
  • 250 mililiter aspergesaus. Pakje van KNORR
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Optie: Peterselie gedroogd. Vers kan ook natuurlijk
  • 50 gram roomboter
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Reageer op dit recept

Tip(s)

Lekker met gebakken aardappeltjes en een gekookt eitje.

Serveren

Optie: Serveer de asperges met de saus en bestrooi met gedroogde of verse peterselie.