Gebakken aardappelen...
Aardappel ideeën zonder poespas...

Gebakken aardappelen

Gebakken aardappelen

Meer foto's van dit recept

Klik hier voor meer foto's.

Klik hier voor minder foto's.


Klik op een foto voor groter formaat.


Receptnummer 4406

Bereiding

Je hebt een flinke koekenpan nodig.

  • Verwarm de koekenpan voor en doe dan pas het bakmiddel er in.
  • Bestrooi de schijfjes ruim met paprikapoeder. Kan ook als ze al in de pan liggen.
  • Bak de gekozen aardappel in een bakmiddel bruin en knapperig voor tenminste 10 minuten.
  • Kneus de aardappel, tijdens het bakken, met een vork of spatel. De randjes worden dan knapperiger.
  • Zout en peper?.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 500 gram aardappel voorgegaard. Kies voor blokjes, schijfjes, krieltjes, partjes of widgets met of zonder schil.
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Paprikapoeder
  • Bakmiddel
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Je gebruikt:

Reageer op dit recept

Tip(s)

Het (geheim) zit 'm in de parikapoeder en het kneuzen.

Gebakken aardappelen zijn lekker bij alle gerechten met vlees, vis of kip met groente naar keuze.

Serveren

Serveer bij het gekozen gerecht.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren. Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten.