Budget recept
Pasta's
Eet ideeën zonder poespas...

Budget receptTerug

Pasta met diepvriesspinazie en gerookte zalm

1/2
2/2

Klik voor groter formaat en > voor meer afbeeldingen.

Receptnummer 9207

Bereiding

Voor de penne gebruik je een flinke pan. Voor de spinazie een steelpan en voor de sjalotjes en pijnboompitten een koekenpan.

  • Bord ter beschikking gesteld door: AMICI - Almere-Haven. Dé Italiaan van Almere.

  • Voorbereiding
  • Verwarm de spinazie in de steelpan.
  • Optie: Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  • Snij de sjalotjes in snippers.
  • Snij de gerookte zalm in dunne slierten.

  • Breng, met wat zout, water aan de kook in een pan.
  • Kook de penne al dente voor plm. 7 minuten.
  • Fruit de sjalotjes voor 2 minuten en voeg toe bij de verwarmde spinazie.
  • Giet de penne af, voeg het spinazie mengsel en de ricotta toe en vermeng. Zout en peper?
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 250 gram pasta (voorkeur penne)
  • 450 gram diepvriesspinazie
  • 100 gram gerookte zalm
  • 2 sjalotjes
  • 125 gram ricotta
  • Optie: pijnboompitjes
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Zout en peper
  • Bakolie
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Kosten voor 2 personen (augustus 2025)

  • Totaal gewicht p.p. plm. 450 gram
  • Pasta € 0,45
  • Spinazie € 1,00
  • Zalm € 4,60
  • Sjalotjes € 0,20
  • Ricotta € 1,20
  • Optie: Pijnboompitten € 0,30
  • Totaal voor 2 personen € 7,45

Prijzen kunnen afwijken

De budgetprijzen kunnen afwijken. Soms heb je te maken met dag- of seizoensprijzen of prijsverhogingen.

Bewaartip

Dit gerecht niet bewaren.