Budget recept
Pasta's
Eet ideeën zonder poespas...

Budget receptTerug

Pasta met spinazie en gehakt

1/2

Klik voor groter formaat en > voor meer afbeeldingen.

Receptnummer 9206

Bereiding

Je gebruijkt een kookpan en hapjespan.

  • Snipper de ui fijn.
  • Fruit in de hapjespan de ui in een beetje olie.
  • Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Voeg de spinazie toe en verwarm.
  • Roer de kaas door het mengsel.
  • Zout, peper en nootmuskaat?
  • Kook de vlinderpasta voor 11 minuten 'al dente'.
  • Giet de pasta af.
  • Serveer de pasta op een bord met daarop de spinazie.
  • Eet smakelijk.

Boodschappen voor 2 personen

  • —————————————————————
  • 250 gram vlinderpasta (Farfalle)
  • 500 gram spinazie à la crème
  • 300 gram gehakt naar keuze
  • 1 flinke ui
  • 50 gram geraspte kaas naar keuze
  • —————————————————————
  • Dit heb ik in huis
  • Zout en peper
  • Nootmuskaat
  • Olijfolie
Klik hier en plak de boodschappen
in je favoriete App of To-Do list

Kosten voor 2 personen (juni 2025)

  • Totaal gewicht p.p. plm. 600 gram
  • Vlinderpasta € 0,70
  • Spinazie à la crème € 1,05
  • Gehakt € 3,50
  • Ui € 0,45
  • Geraspte kaas € 0,70
  • Totaal voor 2 personen € 6,40

Prijzen kunnen afwijken

De budgetprijzen kunnen afwijken. Soms heb je te maken met dag- of seizoensprijzen of prijsverhogingen.

Bewaartip

Dit gerecht kun je voor maximaal 2 dagen, goed afgesloten, bewaren in de koelkast of invriezen voor 3 maanden.
Als je alléén bent halveer dan de producten en ingrediënten of maak meerdere porties.